Yhteisrakentaminen

Yhteisrakentaminen

Suunnittelemme ja toteutamme aktiivisesti yhteisrakentamishankkeita ympäri jakelualuetta. Teemme yhteisrakentamista katuvalaistuksen, teleoperaattorien sekä lämpö- ja vesitoimijoiden kanssa. Alueiden elinvoimaisuuden ja infran kehittämisen kannalta hankkeen ovat erittäin tervetulleita. Säävarma sähköverkko on tärkeä alueen sähkönjakelun käyttövarmuuden parantamiseksi.

Yhteisrakentamishankkeissa esimerkiksi valokuituverkko mahdollistaa alueen asukkaille luotettavan internet-yhteyden ja sitä kautta parhaat mahdolliset edellytykset etätyöskentelyyn ja -opiskeluun sekä erilaisten digitaalisten peruspalveluiden hyödyntämiseen.

Valokuitu yhteisrakentamishankkeiden toteutuminen riippuu usein alueen asukkaista. Yleensä esimerkiksi valokuituverkko päästään rakentamaan, mikäli tarpeeksi moni on halukas tilaamaan valokuituliittymän kotiinsa.

Etsimme yhteisrakentamisen mahdollisuuksia jatkuvasti ja käymme aktiivista keskustelua alueen muiden infratoimijoiden kanssa yhteisrakentamishankkeista. Aktiiviset hankkeet löydät hankekartastamme.

Lisätietoja:

Antti Kokko
rakennuttamispäällikkö
KSS Verkko Oy
Rakennuttaminen
Puh +358 50 5658 599
antti.kokko@kssenergia.fi