Laskutus ja E-laskut

Sähkölaskutus perustuu voimassa oleviin sopimuksiin

Laskut perustuvat vuosikulutusennusteeseen, joka arvioidaan edellisen lukemakauden sähkönkäytöstä. Laskua koskevat huomautukset tulee tehdä kahdeksan päivän kuluessa laskun vastaanottamisesta.

Mikäli sähkön kulutus poikkeaa suuresti verrattuna edelliseen vuoteen tai olet juuri muuttanut, ota yhteyttä asiakaspalveluumme niin tarkistamme vuosikulutusennusteen oikeellisuuden.

Sähkön kulutus on suurimmillaan yleensä talvella, josta johtuu arviolaskujen suureneminen talvikauden ajaksi.

Hyvityslaskut

Mikäli olet saamassa palautusta, käsittelemme hyvityslaskun eräpäivään mennessä. Hyvitettävä summa siirretään seuraavalle laskulle ennakkomaksuksi. Suuret hyvitykset palautetaan ilmoittamallesi tilille tai mikäli et ole ilmoittanut tilinumeroasi, palautamme hyvityksen Danske Bankin kautta. Tällöin hyvitys tulee noutaa pankista lähetettävällä tililtäottokortilla.

Laskujen sisältöön liittyvät kysymykset ja maksusopimusjärjestelyt 13.5. lähtien

Laskun sisältöön liittyvissä kysymyksissä ja maksujärjestelyasioissa ota yhteys suoraan Lowell Suomi Oy:hyn, puhelin 02 2700 139, Kssenergia.fi@lowell.com.

Etäluennan etuja ja muutoksia eräpäiviin

Etäluettavien sähkömittareiden avulla asiakkaat voivat seurata omaa sähkön käyttöään, jolloin sähkön säästökohteiden tunnistaminen on helpompaa. Asiakkaan tekemät säästötoimenpiteet, kuten sähkölämmitteisen rakennuksen eristyksen parantaminen, puilla lämmittäminen tai lämpötilan lasku näkyvät suoraan seuraavassa sähkölaskussa säästettyinä euroina.Etäluettavien mittareiden vaihdon jälkeen mittarinlukija ei käy enää lukemassa mittareita. Asiakkaiden ei myöskään tarvitse enää ilmoittaa mittarilukemia laskutusta varten.Etäluennan myötä laskutus perustuu todelliseen mitattuun käyttöön. Laskutus tapahtuu aina toteutuneen käytön jälkeen. Laskutusjakso päättyy aina kuukauden viimeinen päivä. Laskutus on seuraavan kuun puolessa välissä ja lasku erääntyy kahden viikon kuluttua. Maksuehto 14 päivää myynti- ja verkkopalveluehtojen mukaisesti.

Online-lasku

Toimitamme sähkölaskusi KSS Energian Online-palveluun ja saat tiedon laskun saapumisesta sähköpostiisi. Kun olet rekisteröitynyt palvelun käyttäjäksi, sähkölaskusi ovat luettavissa ja tulostettavissa Online-palvelun kautta.

E-lasku - ekoteko helpoimmasta päästä

E-laskun maksaminen on helppoa. Saat laskun suoraan verkkopankkiisi, missä voit tarkistaa sen oikeellisuuden sekä maksaa muutamalla klikkauksella. Pankin palvelusta voit tulostaa paperilaskua vastaavan kuvan laskusta, voit halutessasi tallentaa laskun tai jättää laskun pankkisi arkistoitavaksi.

E-lasku on pankkien yhdessä kehittämä turvallinen tapa vastaanottaa ja maksaa laskuja. Kun liität e-laskuun automaattisen maksamisen, laskut hoituvat kuten suoraveloituksella. Sinun ei tarvitse syöttää viite- ja tilinumeroita ja säästät aikaa ja vaivaa. Se on samalla pieni hyvä teko ympäristön puolesta.

Kirjaudu siis verkkopankkiin ja tee e-laskusopimus. Löydät meidät suoraan valmiilta laskuttajalistalta.