Sähköä sinulle -luotettavasti

KSS Verkko Oy vastaa sähkön siirrosta Pohjois-Kymenlaaksossa luotettavasti ja varmasti vuoden jokaisena päivänä. Palvelumme kattavat niin verkonhallinnan, sähkön siirron, sähköliittymät, sähkön mittauksen, mittaustiedon välittämisen sähkönmyyjille kuin teknisen neuvonnan asiakkaillemme.

Sähkönjakelun luotettavuus on aina ollut merkittävä osa toimintaamme, mutta sen merkitys tulee edelleen korostumaan. Sähkömarkkinalaki edellyttää toimitusvarmuuden saavuttamista vuoteen 2036 mennessä koko sähköverkon laajuudessa. Keinoja toimitusvarmuuden saavuttamiseksi ovat esimerkiksi maakaapelointi, ilmajohdon rakentaminen tien varteen, automatiikan lisääminen sekä varayhteyksien rakentaminen ja vierimetsien hoito.

Katkeamaton ja häiriötön sähkönsaanti on tämän päivän yritys- ja myös yksityisasiakkaalle erittäin tärkeää. Vaikka täysi katkottomuus on käytännössä mahdotonta saavuttaa, teemme jatkuvasti töitä keskeytysaikojen pysymiseksi mahdollisimman lyhyinä. Olemme onnistuneet siinä kohtuullisen hyvin, sillä asiakaskohtainen keskeytysaika on ollut viime vuosina puolen tunnin paikkeilla. Myrskytuulia emme mekään pysty ohjailemaan pois seudulta.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä KSS Energian asiakaspalveluun kaikissa sähköön, maakaasuun ja kaukolämpöön liittyvissä asioissa.

Puh. 05 8851830 (ma-pe klo 8-18)
Voit jättää meille viestin tai antaa palautetta myös yhteydenottolomakkeella.

Laskutukseen liittyvät asiat:

Lowell asiakaspalvelu 02 2700 139 (ma-pe klo 8-20 ja la klo 10-15) tai kssenergia.fi@lowell.com