Maksu- ja lähetystavat

Maksu- ja lähetystavat

Perinteisesti saat sähkölaskusi paperisena tilisiirtolomakkeena vaikkapa kahden kuukauden välein. Jos et kuitenkaan välttämättä halua saada postiluukkuusi sähkölaskuja, ota käyttöön KSS Energian e-lasku! Sähköisenä laskuna saat suoraan verkkopankkiisi maksuvalmiina saapuvan e-laskun, NetPosti -laskun tai online-lasku. Jos jokainen suomalainen vaihtaisi vuosittain 20 laskukirjettä paperittomiin laskuihin, jätteen kokonaismäärä vähenisi Suomessa yli miljoona kiloa.

E-lasku - sähköisesti suoraan verkkopankkiisi

Laskun maksaminen on nyt entistä helpompaa e-laskun avulla. E-lasku on sähköisessä muodossa oleva lasku, jonka saat maksuvalmiina suoraan verkkopankkiisi. Verkkopankissasi voit tarkistamaa laskun oikeellisuuden ja tarvittaessa tekemään laskuun muutoksia esimerkiksi eräpäivän tai laskun summan suhteen. Ei turhaa paperijätettä, pitkien viitenumeroiden näpyttelyä. Vain pari hiiren klikkausta ja lasku on maksettu.

E-laskun käyttöönotto tapahtuu verkkopankissasi omilla verkkotunnuksillasi. Täyttämällä verkkopankissasi e-laskusopimuksen saat e-laskupalvelun käyttöösi. Verkkopankissa on lista laskuttajista, joilla on valmius e-laskun toimittamiseen. Tee e-laskuilmoitus niille yrityksille, joilta jatkossa haluat vastaanottaa sähköisiä laskuja. Tunnistetiedoksi tarvitset laskulta löytyvän viitenumeron.

Ota e-lasku palvelu käyttöösi jo tänään!

Suoramaksu

Suoramaksun saat käyttöösi tekemällä suoramaksusopimuksen pankissasi. Toimitamme laskun sinulle paperisena tarkistettavaksi ja pankki veloittaa maksun tililtäsi eräpäivänä.

Online-lasku

Voit käydä katsomassa sähkölaskujasi myös Online-palvelussamme. Kun olet rekisteröitynyt Online-palveluun, sähkölaskusi ovat jatkossa luettavissa palvelun kautta.

NetPosti-lasku

NetPosti on Postin tarjoama turvallinen ja maksuton sähköinen vaihtoehto postilaatikolle ja mappiarkistolle. Tutustu palveluun osoitteessa http://www.posti.fi/netposti/esittely/ 

Tilisiirto - perinteisesti

Perinteinen tapa hoitaa sähkölaskun maksu on valita tilisiirto. Laskun toimitamme paperilla.