Liittymien muutostyöt

Liittymien muutostyöt

Liittymän laskutussulakkeiden pienentäminen

Jos haluat pienentää sähköliittymäsi käyttöpaikan laskutussulakkeita, niin sulakemuutoksen voit joko teettää omalla sähköurakoitsijallasi tai tilata kohteeseen KSS Energian urakoitsijan. Muutoksissa käyttöpaikkojen pienin mahdollinen laskutussulakekoko on 3x25 A.

Jos sulakemuutoksen tekee oma sähköurakoitsija, niin kohteen tarkastuskäynnistä veloitetaan palveluhinnaston mukainen palvelumaksu. Muutoksen tehtyään sähköurakoitsijan tulee toimittaa kohteesta yleistietolomake sähköpostilla osoitteeseen yleistietolomake@kssenergia.fi. Yleistietolomakkeen käsittelyn jälkeen KSS Energian urakoitsija tulee suorittamaan kohteeseen tarkastuskäynnin, jonka jälkeen verkkosopimusten sulakekokoa pienennetään.

Jos sulakkeiden muutos tilataan KSS Energian urakoitsijalta, niin laskutussulakkeiden muutoksesta veloitetaan palveluhinnaston mukainen palvelumaksu. Palvelumaksun suuruus riippuu siitä, että onko kohteessa tulppa- vai kahvasulakkeet. Olethan käyttöpaikan laskutussulakkeiden pienentämisestä yhteydessä asiakaspalveluumme soittamalla numeroon 05 885 1830 tai laittamalla sähköpostia osoitteella asiakaspalvelu@kssenergia.fi.

Liittymän suurentaminen

Jos haluatte suurentaa sähköliittymäänne, niin liittymisoikeuden muuttuessa veloitetaan vähintään lisäliittymismaksu, joka määräytyy hinnoitteluvyöhykkeen ja nykyisen sekä tulevan liittymiskoon perusteella.

Mahdolliset liittymisjohdon tai mittauskeskuksen vaatimat muutostyöt ovat asiakkaan sähköurakoitsijan tehtävä ja muutosten jälkeen sähköurakoitsijan tulee toimittaa kohteesta yleistietolomake.

Liittymän suurentaminen alkaa ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme soittamalla numeroon 05 885 1830 tai lähettämällä sähköpostia osoitteella asiakaspalvelu@kssenergia.fi, josta teille lähetetään päivitetyt liittymissopimukset allekirjoitettaviksi.

Jos liittymisoikeutenne kattaa jo entuudestaan suurennettavan sulakekoon ja kohteeseen ei tarvitse tehdä muita muutostöitä, niin pääsääntöisesti prosessi menee kuten laskutussulakkeiden pienentäminen.

Liittymän kolmivaiheistus

Yksivaiheisten 1x25 A ja 1x35 A liittymien kolmivaiheistuksen lisäliittymismaksut on esitetty liittymishinnastossamme.

Mahdolliset liittymisjohdon tai mittauskeskuksen vaatimat muutostyöt on asiakkaan sähköurakoitsijan tehtävä ja muutosten jälkeen asiakkaan sähköurakoitsijan tulee toimittaa kohteesta yleistietolomake.

Liittymän kolmivaiheistus alkaa ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme soittamalla numeroon 05 885 1830 tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen asiakaspalvelu@kssenergia.fi, josta teille lähetetään päivitetyt liittymissopimukset allekirjoitettavaksi.

Liittymän purku

Jos kiinteistössänne ei käytetä sähköä eikä sille todennäköisesti tule tarvetta myöhemminkään, niin sähköliittymän irtisanominen voi tulla ajankohtaiseksi. Jos liittymä puretaan ja myöhemmin haluatte sähköt käyttöpaikalle, niin veloitamme uudesta sähköliittymästä liittymishinnaston mukaisen maksun.

Liittymän purun yhteydessä palautamme liittymismaksun mahdollisen palautuskelpoisen osan vähennettynä purkukustannuksilla. Liittymän purkukustannukset selviävät palvelumaksuhinnastostamme.

Liittymän purkaminen alkaa ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme soittamalla numeroon 05 885 1830 tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen asiakaspalvelu@kssenergia.fi, josta teille lähetetään liittymän purkusopimukset allekirjoitettavaksi.